فلفل قرمز واقعی چیزی بسیار خاص است. مثل مشکی، سبز وفلفل سفید، فلفل قرمز نیز از همین گیاه فلفل به دست می آید، با این تفاوت که اینها توت های فلفل قرمز کاملاً رسیده هستند.
از آنجایی که این فلفل ها باید دقیقاً در زمان مناسب برداشت شوند و فرآیند خشک کردن بسیار پیچیده است، فلفل قرمز تنها چند سالی است که توسط چند کشاورز فلفل برداشت شده و سپس در چند مغازه اغذیه فروشی به فروش می رسد. در آنجا می توان آن را خشک کرد یا در آب نمک نگهداری کرد.
از نظر طعم، تندی فلفل قرمز گلستان را با طراوت فلفل سبز ترکیب می کند. یک ویژگی خاص نت شیرین است که از شکر ذخیره شده در پوسته میوه رسیده است.
آتش بازی معطر اغلب ادویه جات دیگر را اضافی می کند. از بهترین گونه ها می توان به فلفل کامپوت قرمز و پوندیچری اشاره کرد.
فقط فلفل قرمز را با گوشت تابه ای و کمی نمک امتحان کنید. اطلاعات و ایده های الهام بخش بیشتری را برای استفاده در اینجا بیابید.
می توانید مانند فلفل معمولی از فلفل قرمز در آشپزخانه استفاده کنید. به دلیل نت شیرینی که دارد، مخصوصاً برای چاشنی گوشت یا ماهی در تابه یا کبابی مناسب است. اما فلفل قرمز نه تنها از نظر طعم یک تجربه است، بلکه دانه های فلفل زنگ زده تا قرمز تیره آن به شدت تزئینی است.
فلفل قرمز خشک، مانند فلفل قرمز نجیب کامپوت ، کمتر برای آسیاب فلفل مناسب است، زیرا دانه های فلفل برای آسیاب خیلی نرم هستند.
ظروف را درست قبل از پایان زمان پخت مزه دار کنید. برای این کار دانه ها را با هاون آسیاب یا له کنید و روی غذا بریزید تا آتش بازی از عطرها شعله ور شود.
تولید فلفل قرمز بسیار پیچیده و دشوار است. دانههای فلفل قرمز کاملاً رسیده را باید با دقت و در زمان مناسب با دست چید.
آنها آنقدر حساس هستند که بسیاری از کشاورزان فلفل هنوز این خطر را انجام نمی دهند و بنابراین فقط فلفل سبز را پردازش می کنند. این همچنین توضیح می دهد که چرا فلفل قرمز بسیار کمیاب است.
سپس توت های فلفل قرمز تازه برداشت شده با دقت خشک می شوند تا رنگ قرمز دانه ها از بین نرود. این اغلب در سایه ها اتفاق می افتد. در طول این فرآیند، باید مراقب باشید که توت ها شروع به پوسیدگی نکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.